• Tepertős keksz snidlinggel

    Valódi libatöpörtyűvel és szárított snidlinggel készült sós keksz. Igazi magyar kekszkülönlegesség.

    Milyen bort igyunk hozzá?

    A lendületes savú fehér borok tökéletesen illenek a libatöpörtyű zsírosságához. Válasszunk hozzá

    rizlingeket, száraz furmintot vagy egy ropogós kövidinkát.

  • Sajtos keksz dióval

    A magyar biogazdaságból származó hosszan érlelt tehénsajtot mi csak házi parmezánnak nevezzük, mivel állagában és ízében is nagyon hasonlítanak. Büszkék vagyunk, hogy ilyen kiváló minőségi magyar sajtokkal készülhetnek borkorcsolyáink.

    Milyen bort igyunk hozzá?

    Az érlelt parmezán típusú sajtot azért választottuk, mert a könnyedebb rozéktól kezdve a közepesen

    testesekig jól párosíthatók. A pörkölt dió pedig még élvezetesebbé teszi a kortyot.

  • Bivalysajtos keksz fokhagymával és olívaolajjal

    Érett, magyar bio bivalysajtból készült sós keksz kevés fokhagymával megbolondítva. A bivalysajt magas zsírtartalmú, állaga a parmezánhoz hasonlít. Sokak nagy kedvence lett.

    Milyen bort igyunk hozzá?

    A bivalysajt karakteres íze nagy vörösökkel és azok cuveéivel kóstolva szépen összesimul. A sajt

    magas zsírtartalma miatt azonban jó savszerkezetű fehér borokhoz is szívesen ajánljuk.